sziasztok, 2022-01-28 20:00–2022-02-03 17:00 tárgyfelvétel rangsorolásos jelentkezés, 2022-02-04 15:00–2022-02-11 16:00 versenyjelentkezéses tárgyjelentkezés! előfeltétel gyengítés, kreditelismerési nyomtatványok email-en történő intézése a tanulmányi ügyintézőkkel, akiknek ezt kell intézni, ne felejtsétek! Záróvizsga jelentkezések Neptunban március 1-15 között (annak is aki előző félévben is jelentkezett csak nem ment el záróvizsgázni!) Köszönöm

Sziasztok, ne felejtsétek el Akinek harmadjára fel vett tárgy nem sikerült annak most lehetősége van dékáni méltányosságot leadni a Neptunban! Fontos, hogy ne kerüljön elbocsátásra.

Sziasztok fontos határidők (kérvények leadása, regisztrálás, tárgyfelvétel, stb..! ) inf.elte.hu/dstore/document/18 Mindenkinek jó félév kezdést kívánok!

c) a nemzeti felsőoktatásról szóló 2011. évi CCIV. törvény alapján megkezdő
hallgató a hallgatói jogviszony megszűnését követő 2 éven belül bármelyik
vizsgaidőszakban, az érvényes képzési követelmények szerint leteheti a
záróvizsgát, de az Egyetem a záróvizsga letételét az abszolutórium kiállításától
számított második év eltelte után feltételhez kötheti, a hallgatói jogviszony
megszűnését követő 5. év eltelte után pedig záróvizsga nem tehető.

Kedves felsőbb éves hallgatók,
Azon hallgató, aki saját vagy egy háztartásban élő közeli hozzátartozója egészségi állapota miatt (orvosilag nem javasolt a COVID oltás) nem tud személyes jelenléttel részt venni az oktatásban, kérjük adja be a Kivételes tanulmányi rend kérése kizárólag távolléti oktatás engedélyezésére kérvényt 2021. augusztus 20-ig. A részletek a kérvényen és a honlapon.

Kedves felsőbb éves Hallgatók,
Amennyiben a tanév kezdete után (szeptember 6.) - a versenyjelentkezés időszakában - veszi fel a tárgyait, a megjelenő megnövekedett igény miatt utólag újabb csoportok meghirdetését a kar nem tudja vállalni.

Kedves felsőbb éves hallgatók!
Ebben a félévben különösen korán, már 2021. augusztus 20-án, 16:00-kor zárul a Neptunban az előzetes tárgyfelvétel jelentkezés (ezután augusztus 27-ig szünetel az IK-n a tárgyfelvétel), kérjük időben tegye meg a szükséges lépéseket! A táblás és laboros gyakorlati csoportok az előzetes tárgyfelvételi adatok alapján kerülnek kialakításra, a beosztásuk az augusztus 20-27-i héten történik meg, korrekcióra a regisztrációs héten van csak lehetőség.

Kedves felsőbb éves hallgatók!

Első lépésként kérjük lépjen be a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszerbe és regisztráljon a 2021/22. őszi félévre (aktiválja félévét) 2021. augusztus 5 és szeptember 5. közt. Javasoljuk, minél előbb, hogy ne felejtsék el. Utólagos regisztrációra (aktiválásra) nincs lehetőség.

Figyelmesen nézzétek a tanterveket. Főleg a köt.vál. krediteket, mert szakirányonként eltérnek informatika, és számítástudomány kreditekben. A szakmai gyakorlat, és szakdolgozati konzultáció is benne van. Görgessetek legalulra a táblázatban, ott van infó mindenről . Ez a szoftverfejlesztő tanterv példaként :
inf.elte.hu/dstore/document/11

0

📢Lemaradtál múlt heti karrier tréningünkről❓

Semmi pánik, MÁRCIUS 25-ÉN jön a következő alkalom ‼️ 💪🆓
További információkért figyeld a honlapunkat (dtk.elte.hu) és kövess minket közösségi oldalainkon!📱

👉Addig is nézz körül az alábbi linken elérhető Karrier kisokosok között!
feta.hu/kiadvanyok/megjelent-a

Építsd a jövőd tudatosan, kezdd el már ma‼️💪 😉 💰📈

Kedves Hallgatók!
Részvételi lehetőség ingyenes nemzetközi mobilitásokon 21-30 év közötti mozgáskorlátozott fiataloknak!

A projekt célja kortárs segítők mentorálása,s a kortárs segítők aktív részvételével önsegítő csoportok létrehozásának támogatása mozgáskorlátozott fiatalok körében.

A projekt keretében 2021-ben 2 online nemzetközi találkozót+3 nemzetközi mobilitást valósítanak meg Magyarországon,Romániában és Szlovákiában.
Bővebb info:www.meosz.hu
drive.google.com/file/d/1tGiBD

Nyelvvizsgára készülsz? Szeretnél biztos tippeket kapni, hogyan készülj fel a feladatokra? Szívesen hallanál a követelményekről egy szakembertől, aki belülről ismeri a nyelvvizsgáztatás rendszerét?

Akkor gyere el február 3-án az ELTE-IK hallgatói számára tartott ingyenes nyelvvizsga tájékoztatóra!

Részletek: dtk.elte.hu/b2-nyelvvizsga-taj

👉Szeretnéd a soft skilleidet továbbfejleszteni?
👉Szívesen szereznél gyakorlati tapasztalatot a csoportos együttműködés és projektmenedzsment területén?

Várunk az IK szabadon választható,a Teammenedzsment alapjai-kortárs közösségszervezés az egyetemen és a munkahelyen elnevezésű kurzusán!

⏰A kurzus tömbösített időpontjai:
🧩febr.12.,febr.19.,
🧩márc.5.,19.,
🧩ápr.9.,23.
Honlap: dtk.elte.hu/teammenedzsment-ku
Keresd a kurzust a Neptunban!👩‍💻👨‍💻

Kedves Hallgatóim,
Szeretném felhívni a figyelmüket a határidőkre!
Aki záróvizsgát tervez tenni nyáron március 1-15 között jelentkezzen záróvizsgára.
Elenőrizze az abszolutóriumhoz szükséges tárgyakat szintén a honlapon megtalálható tantervi hálóknál, ekvivalenciáknál.
inf.elte.hu/dstore/document/18
inf.elte.hu/tantervihalok-tema
Köszönöm.
Szabó Mónika

Kedves Hallgatók,
Fontos információk:
inf.elte.hu/dstore/document/18
Kérem segítsétek, támogassátok egymást, én így is ismertelek meg Titeket, de kérem szépen mindig, hogy segítsetek egymásnak, figyeljetek egymásra. A határidők betartása nagyon fontos. Köszönöm .

🆕DLUB: az ELTE Informatikai Kara segít, hogy senki ne maradjon le
Rehabilitációs platformjával az olasz-magyar kutatócsoport fogyatékossággal élők kezelésének folyamatosságát támogatja a járvány időszakában és azon túl is.
Az együttműködő partnerek a FifthIngenio és a Politecnico di Milano, magyar részről pedig az 𝑬𝑳𝑻𝑬 𝑰𝒏𝒇𝒐𝒓𝒎𝒂𝒕𝒊𝒌𝒂𝒊 𝑲𝒂𝒓𝒂́𝒏𝒂𝒌 𝑳𝒐̋𝒓𝒊𝒏𝒄𝒛 𝑨𝒏𝒅𝒓𝒂́𝒔 𝒗𝒆𝒛𝒆𝒕𝒕𝒆 Neurális Információfeldolgozási Csoportja vesz részt a fejlesztésben. 🔜 inf.elte.hu/content/dlub-az-el

Kedves hallgatók, az átsorolás fogalma és a szakos félév korlát miatti önköltséges státuszba áttevődés más fogalmak. Az átsorolás tanulmányi eredmény alapján történhet, de ha valaki a 8 állami ösztöndíjas félévét felhasználja a szakon az nem átsorolás. Ilyen esetben a 9. félévtől önköltséges, és a maradék 4 állami ösztöndíjas félév megmarad más szakra pl .MSc szakra, így jön ki a 12 állami ösztöndíj félév keretszám . Erre is figyeljetek kérlek. Köszönöm.

Show older
ELTE közösség

ELTE-seknek tudományról, művészetről, szakmáról, hobbiról, egyetemi életről...
For ELTE university people on science, art, profession, hobby, university life...