Follow

@pufihun @arcadia Elnézést szeretnék kérni, egyébként. Nem a HÖK-öt, meg nem a HÖK-ben lévő konkrét embereket (téged, @bucsi, franctudja) gyűlölöm ilyenkor. Sőt, egyébként amikor az adminisztrációt szidom, akkor se a konkrét bürokratát mint személyt utálom. Épp elég büntetés nekik, hogy azzal sújtja a sors, hogy azt csinálja amit, hát még ha nekem is utálnom kéne.

Ilyenkor a kollektív "ideológiával" vagy "koncepcióval" szokott bajom lenni, és kizárólag azzal.

· · Web · 1 · 0 · 1

@pufihun @arcadia @bucsi Én annyit láttam, hogy valahol valaki megint tökönlövette magát azzal, hogy rossz volt a tájékoztatás. Tény, nem a HÖK részéről. De azért titeket "vettelek elő" mert ti álltok a legközelebb a hallgatókhoz (közelebb mint a táblázat toldozó bürokrácia), ti részetekről lehetne első körben nyilvánvaló legyen az, hogy vannak dolgok, amik nem biztos, hogy úgy vannak, ahogy állítják. Még akkor sem, ha a XYZ állítja. Mert ők is bármikor elronthatják.

@pufihun @arcadia @bucsi Ahogy például gyakvezként elmondtam a csoportnak (és mindenki másnak aki a tárggyal kapcsolatban kérdezte), hogy vizsgán nagyon figyelj a feladat szövegezésére, ha úgy érzed, ökörség van odaírva, akkor jelezd, meg ismervén hogy milyen a vizsgaszervezés, nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy aki azt írta, benézett valamit, és tényleg ökörség van odaírva.

De ezt is csak azért tudom, mert annó csináltam vizsgát, és pont én voltam az, aki csúnyán benézte...

@szalayricha @arcadia @bucsi Szerintem minden demonstrátor nevében állíthatom, hogy ezt mi is elmondjuk, mert a) szaladtunk már bele b) írtunk már hülyeséget

@szalayricha @arcadia @bucsi Persze, és az érthető, hogy mi közelebb vagyunk a tűzhöz, próbáljuk meg eloltani, de ilyenkor az a legjobb, ha tudtok részletes e-mailt küldeni, mert arra tudunk mutogatni, az kézzel fogható.

@pufihun @arcadia @bucsi A részletes e-mailezést egyelőre rábíztam a tárgyfelelősre, Krebsztől kezdve mindenki benne van már a buliban. Több mint valószínű, hogy puszta félretájékoztatás történt, csak a legbrutálisabb fajtából. És, *NEM* a ti (aka HÖK) részetekről.

Sign in to participate in the conversation
ELTE közösség

ELTE-seknek tudományról, művészetről, szakmáról, hobbiról, egyetemi életről...
For ELTE university people on science, art, profession, hobby, university life...