Igazából ilyenkor értem meg azokat az oktató kollégákat, akikkel a kommunikáció egyetlen módja (legalábbis a fizikai valóságban), hogy betáborozol az irodájuk elé hetekre, mert e-mailt nem olvasnak, vagy ha igen, akkor se válaszolnak rá. És rohadtul, de rohadtul igazuk van.

Mi a francért segítsen az ember a hallgatókon, ha ez a vége, hogy utána a saját "kollégája" is már-már borderline paraszt módjára írja a lebaszó levelet miatta. &

& Az adminisztrátorok folyamatosan elszúrnak mindent és rosszul végzik a munkájukat, de neked minden papírod legyen meg, aláírva, tegnapi határidőre, "Írok majd egy mailt ma valamikor, 20 perced van átjönni és leadni", és hasonló kommunikációkra. (Akkor azért a szemükbe mondtam már, hogy a K..... A.... -ukat).

Szépen megtudja a diák első héten, hogy mik a követelmények, aztán ha nem jó, leadja akkor a tárgyat.
Csak én járok vele jól, kevesebb ember marad, akivel foglalkozni kell. &

Follow

Ja igen, annak a "20 perced volt átjönni" annak jó a sztorija. Valami EU-s(?) felülvizsgáló volt itt, az adminisztrátorok nem találtak egy 3 évvel ezelőtti beszámolót... én gyorsan kinyomtattam megint, aláírtam, átvittem, de az egyetemre átfelé menet kishíjján elcsapott egy taxis. Levél ment a mocsárba, kicsit koszos lett.

Átvittem a koszos levelet, majd a felülvizsgáló jelenlétében elnézést kértem azért mert tiszta redva a papír, sajnos majdnem elütöttek. Mert ugye "20 perced van" megoldani...

· · Web · 0 · 0 · 0
Sign in to participate in the conversation
ELTE közösség

ELTE-seknek tudományról, művészetről, szakmáról, hobbiról, egyetemi életről...
For ELTE university people on science, art, profession, hobby, university life...