Lszi ha virtuálisan tartotok előadást, ne használjátok kamu hátteret vagy háttér elmosást. Nagyon fárasztó nézni. Akkor se ha kinn maradt a rózsaszín műf...., ha bekakilt a macska, vagy kupi van otthon, vagy ha a gyerek odakente a véres tanyát a szekrényre.
Ha leültök valahová és videóztok, az ne egy sima egyszínű jellegtelen háttér legyen, kivéve ha legalábbis félprofi stúdiótok van otthon.
Legyen valami ami mélységet ad a fejednek, testednek. Egy növény, egy ablak, egy szekrény, egy macska.

Follow

Twitteren kicsit hosszabban, angolul: twitter.com/whisperity/status/

Röviden tömören, most vagyok túl egy két napos konferencián, ami Zoomon át ment. Volt fasza konf logos kamuháttér amit néhányan használtak is... Csak kétszer lettem rosszul attól, hogy semmi mélysége nincs a fejeknek. A vége felé már inkább egyik monitoron csak a slideok, a fejek kitakarva egy terminállal, másik monitoron meg elmentem wowozni...
Az külön vicc, hogy 2020-ban itt tartunk, hogy szoftveresen nem renderel 3D-t...

És ezt mondom úgy hogy egyébként még szövegszerkeszteni (ami tényleg laposabb vizuálisan mint a hülyén kamuhátteres, becsillanó, vibráló, lecsípődő fejek, amúgy ebből a szempontból a Teams jobb egy picit, de tényleg csak epszilonnyival) is tudok egy szuszra tizenpár órán keresztül, de ez... Ez kiborított. Fáj a fejem. Jóéjt. Csütörtökön MACS!

@szalayricha a kedvencem még mindig @grafit progtech gyakveze, aki taylor swift koncertfelvételeket használ háttérnek 😎

Sign in to participate in the conversation
ELTE közösség

ELTE-seknek tudományról, művészetről, szakmáról, hobbiról, egyetemi életről...
For ELTE university people on science, art, profession, hobby, university life...