@pufihun @arcadia Elnézést szeretnék kérni, egyébként. Nem a HÖK-öt, meg nem a HÖK-ben lévő konkrét embereket (téged, @bucsi, franctudja) gyűlölöm ilyenkor. Sőt, egyébként amikor az adminisztrációt szidom, akkor se a konkrét bürokratát mint személyt utálom. Épp elég büntetés nekik, hogy azzal sújtja a sors, hogy azt csinálja amit, hát még ha nekem is utálnom kéne.

Ilyenkor a kollektív "ideológiával" vagy "koncepcióval" szokott bajom lenni, és kizárólag azzal.

@pufihun @arcadia @bucsi Én annyit láttam, hogy valahol valaki megint tökönlövette magát azzal, hogy rossz volt a tájékoztatás. Tény, nem a HÖK részéről. De azért titeket "vettelek elő" mert ti álltok a legközelebb a hallgatókhoz (közelebb mint a táblázat toldozó bürokrácia), ti részetekről lehetne első körben nyilvánvaló legyen az, hogy vannak dolgok, amik nem biztos, hogy úgy vannak, ahogy állítják. Még akkor sem, ha a XYZ állítja. Mert ők is bármikor elronthatják.

Follow

@szalayricha @arcadia @bucsi Persze, és az érthető, hogy mi közelebb vagyunk a tűzhöz, próbáljuk meg eloltani, de ilyenkor az a legjobb, ha tudtok részletes e-mailt küldeni, mert arra tudunk mutogatni, az kézzel fogható.

· · Web · 1 · 0 · 0

@pufihun @arcadia @bucsi A részletes e-mailezést egyelőre rábíztam a tárgyfelelősre, Krebsztől kezdve mindenki benne van már a buliban. Több mint valószínű, hogy puszta félretájékoztatás történt, csak a legbrutálisabb fajtából. És, *NEM* a ti (aka HÖK) részetekről.

Sign in to participate in the conversation
ELTE közösség

ELTE-seknek tudományról, művészetről, szakmáról, hobbiról, egyetemi életről...
For ELTE university people on science, art, profession, hobby, university life...