Gyümi boosted
Gyümi boosted

What's on your mind?

Gyümi boosted

Ez most egy kicsit random lesz. Legtöbbször olyan jó érzés más informatika szakos hallgatókkal beszélgetni. Szinte megváltás, hogy amikor valaki pl megemlíti, hogy "Várjál ezt a zenét most nem tudom meghallgatni, mert valami baja van a Spotifynak", akkor nem kell full support módba váltani és utánajárni a problémának, mivel valószínűleg a másik fél is képes a megoldani a helyzetet. Nem kell segíteni szoftvert telepíteni, windowst újrarakni. I dunno, ezen olyan jókat szoktam mosolyogni. :ik:

A hétvégén néztem a DartsVB döntőjét, ami egy elég sima Price győzelemmel zárult. Ezen kívül befejeztem a Hunter x Hunter-t, ami nagyon megfogott :blobheartcat: Tudtok ajánlani hasonlót? A My Hero Academia utan neztem most ezt, az is tök jó volt :blobcatverified:

Gyümi boosted

Mindenkinek boldog, sikeres uj evet kivanok! :doge:

Gyümi boosted
Gyümi boosted

BUÉK! 🎇 Ma kezdődik újra a 2021-es Darts VB. Ti kinek szurkoltok? Én mindenkinek Gerwenen és Price-on kívül 😂

Gyümi boosted

Nem azért lett átalakítva a Neptun főoldal/belépés, hogy kevesebb spamet kapjunk? 🤔


Én az egész hétvégét tanulással és zhzással töltöttem, de várom már a 15-ét, már csak azért is, mert kezdődik a darts VB :D

Megkésett
Eleg húzós az utóbbi pár hetem, sokat kellett ezen a hétvégén is sajnos tanulni, de nemsokára karácsony :D Csak vége lesz a ZHknak egyszer 😅

🎯
Ma kezdődik a Players Championship Finals, amin 64 játékos vesz részt. Ez az utolsó nagy dartsos esemény a VB előtt, szóval nagyon várom. Ki kit tart esélyesnek? 🤔 Én Simon Whitlockra tippelnék, még sosem láttam ilyen konzisztensen jól játszani.

picit megkésve:
A hétvégén elég sok dolgom volt, tanultam, lehet tul sokat :// Viszont a héten van Grand Slam of Darts, which is goooooood


En a hetvegen dartsot neztem, kiemelkedoen jo meccsek voltak az idei world cupon. Wales megerdemelt győzelmével zárult a dolog, nem meglepően. Ma pedig vegre ervenyesíttettem a diákimat 😎😎😎


Gyorsan eltelt ez a szünet is, de legalabb egy kis pihenés is volt a beadandózás mellett. Ami viszont igazán friss hír, hogy a héten pénteken a BetVictor World Cup of Darts-on a magyar csapat ellen eredetileg játszó Szingapúr csapata beutazási problémák miatt nem lesz ott az eseményen, ezért ellenfelük a Spanyol csapat lesz, aminek José de Souse is tagja. Sajnálom, hogy nem látom Paul Lim-et jatszani a magyarok ellen, ráadásul így egy sokkal erősebb ellenfelet is kapott a csapat


Jól elszaladt ez a hétvége is, pedig csak tanultam vegig :// Nektek hogy telik az első ZH időszak? :blobcatghost: :blobcatcoffee: :breadowomelt2:

Jó hosszú hétvége volt ez is, de sikerült belesűrítenem egy kis sorozatozást, most a My Hero Academia nevezetű csodát kezdtem el. Nektek mi az, amivel töltitek az időt, ha kevés a szabadidőtök?

Új hét, újra ! Én a hétvégén egész sokat 🚗 Rocket League🚙 -eztem a haverokkal, mivel ingyenes lett az Epic-en. Ha még nem próbáltátok, akkor adjatok neki egy esélyt, jó kis csapatépítő (néha romboló) játék. 👌 ( es mivel minden kezdet nehez, a hetfo is, igy tegnap elirtam a hashtaget :(( )

Gyümi boosted

:goose_honk: Figyelem Tülkerek! :goose_honk:

A keretei közt Halloweeni versenyt rendezünk, ahol többek közt jelmezek és halloweeni díszek is versenyezhetnek külön kategóriában.

🎃Jelentkezni október utolsó hetén lehet majd, a határidő október 31. További infók a szabályokról következő héten érkeznek!

Azért nagyon fontos hogy nevezzetek mert én biztosan csinálok jelmezt és nem szeretném egyedül érezni magam 😅

⚠️ Tülkerek figyelem! ⚠️
A mai nappal indul a Mastodonon a :verified: :verified: trend, aminek keretein belül hétfőnként összegyűlünk, és posztolunk olyan dolgokról, amik a hétvégén történtek velünk, benyomást tettek ránk, vagy csak egyszerűen érdekesnek találtunk. Nincs különösebb megkötés, a lényeg az, hogy egy egységes thread-be összegyűjtsük és megosszuk egymással a hétvége történéseit, felvessünk új témákat és beszélgessünk közösen!

Show older
ELTE közösség

ELTE-seknek tudományról, művészetről, szakmáról, hobbiról, egyetemi életről...
For ELTE university people on science, art, profession, hobby, university life...