A moderátor csapat elkészítette az info.mastodon.elte.hu/ weboldalt, ahol (egyelőre, csak) a mastodont bemutató szóróanyagaink szerepelnek.

Az oldallal kapcsolatos bármilyen visszajelzést szívesen várunk!

(külön köszönet @vimtaai nak a keretrendszerért és @krumpliember nek a github ci beállításáért, és @arcadia nak a projekt kitalálásáért és koordinálásáért)

Hey,
does anyone know if there is a group for MS chemistry students? If you are please let me know

IK-sok, FIGYELEM! :ik:

Igen, tudom, megint a :ikhok:-ös aláírásgyűjtéssel jövök, de most nem rajtam, hanem egy évfolyamtársamon kéne segítenetek. 💜

Lassan egy éve ismerem, és tudom, milyen lelkesen dolgozik a közösségért. Ezért kérlek titeket, ha nem írtatok még alá senkinek, jelöljétek őt képviselőtöknek!

:blobcatinnocent:

forms.office.com/Pages/Respons

Nincs még jelölted az idei IK HÖK választásokon? Bátran merem ajánlani *magamat* bármely IK-s BSc-s, MSc-s, vagy FOSZK-os hallgatónak (OTAK-osok inkább @bucsi -t jelöljék).

Ha beleesel a fentebbi kategóriákba, és szeretnéd, hogy érted is hisztizzek igen nagy, ámbár annyira nem karbantartott asztalok mellett, jelölj képviselődnek!

ikhok.elte.hu/v/gerelyviktoran

Ezt követően ne felejts el szavazni szeptember végén Neptunban mindenkire, akit szívesen látnál színekben. :ik: :ikhok:

Sziasztok!
Jelentkeztem IK HÖK :ik: :ikhok: küldöttnek. Ha szeretnétek támogatni, hogy a Mastodont képviseljem, és IK-sok vagytok, itt egy form, légyszi töltsétek ki!

ikhok.elte.hu/v/kassaigreta

A szervezői és kommunikációs bizottságokba szeretnék bekerülni, hiszen az egyetemi közösség rendkívül fontos számomra, valamint szeretnék mindent megtenni a tiszta és követhető kommunikációért.

Előre is köszönök minden támogatást!

@ConnyDuck Do they at least listen to you more than a junior dev? Or are you still "The Expert"? (i.e. youtube.com/watch?v=BKorP55Aqv )

:elteClassic: :ik: 👨‍🏭 This semester, the following s are surely being continued on and we are waiting for new contributors:

1. Static Analysis R&D for detecting Security risks in C/C++ code

2. Hybrid, realtime DSP framework R&D (C++, Node.JS, Python)

3. Lightweight streaming solution service R&D

📣 It is the English semester of Tools Of Software Projects (Projekteszközök) Next semester will be in Hungarian. Keep this in mind when taking courses!

#Tusky 12 is out!
Thx so much to everybody who helped me with this, to all translators, to all bug reporters ❤️
I could never do this alone

Kedves hallgatók, az átsorolás fogalma és a szakos félév korlát miatti önköltséges státuszba áttevődés más fogalmak. Az átsorolás tanulmányi eredmény alapján történhet, de ha valaki a 8 állami ösztöndíjas félévét felhasználja a szakon az nem átsorolás. Ilyen esetben a 9. félévtől önköltséges, és a maradék 4 állami ösztöndíjas félév megmarad más szakra pl .MSc szakra, így jön ki a 12 állami ösztöndíj félév keretszám . Erre is figyeljetek kérlek. Köszönöm.

Kedves Hallgatók, Fontos , hogy a szakmai gyakorlat teljesítésének igazolása előbb befogadó nyilatkozattal , ezután referencia- levél leadással megtörténjen mielőtt záróvizsgáznátok! A szakdolgozati konzultációkat igazoló lap leadása is szükséges az abszolutóriumhoz, szintén záróvizsga előtti félévben le kell adni a Tanulmányi Hivatalnak! Kérem erre gondoljatok, hogy ne legyen fennakadás az abszolválás folyamatában (abszolválás=minden tantervi követelmény elvégzése) végbizonyítvány.

Kedves Hallgatók, Amikor időszerű lesz leadnotok szakdolgozat témabejelentőt a Neptunban, akkor érdemes tudni, hogy ez nem egyenlő a záróvizsga jelentkezéssel is! Március 1-15-e, és október 1-15 -e között szokott lenni a Neptunban a záróvizsga jelentkezés kérelem leadási határideje. Fontos, hogy mindenki jelentkezzen záróvizsgára, aki akar záróvizsgázni a Neptunban leadott kérelmen!

Gratulálunk!
Az Innoskart Magazin digitális impulzus rovatában jelent meg Angyalné Dr. Alexy Márta az ELTE Informatikai Kar Adattudományi és Adattechnológiai Tanszék adjunktusa cikke "Informatika az állattenyésztésben – agrármérnök az informatikusok között" címmel!
A cikkből kiderül, hogyan találkozik az informatika tudományának K+F tevékenysége az innovatív mezőgazdasági szakemberek tudásával, hogyan fejlesztenek együtt a gyakorlatban is jól alkalmazható megoldásokat.
inf.elte.hu/content/megjelent-

Our Hacker-in-Residence Bradley M. Kuhn
shares a few tips for #FOSS contributors who are working from home during the pandemic:
sfconservancy.org/blog/2020/ju

Show more
ELTE közösség

ELTE-seknek tudományról, művészetről, szakmáról, hobbiról, egyetemi életről...
For ELTE university people on science, art, profession, hobby, university life...