elmentünk @bucsi -val az @tothemma és @hmilles által ajánlott vaj pékségbe és nagyon finom volt minden!!! alig várom hogy visszamenjek és még egy vagyont elköltsek 😄

A hétvégén résztvettem az :ik: :ikhok: online alakulótáborában. Nagyon sok mindent tanultam a HÖK-ös létről és még jól is éreztem magam. :blobcatinnocent:

Absolute cutie v2 

The one reading this 😳

@szalayricha @arcadia @bucsi Nagyon sok problémám van az ELTE-vel és az IK-val, ezt valamelyik nap Bucsinak is kifejtettem, és pont emiatt zavar, hogy felsőbb problémák miatt megint a HÖK-öt veszed elő. Próbálunk javítani. Próbálunk változtatni. Látjuk a hibákat, és tenni akarunk ellenük. Ezért maradtam MSc-re, ezért akarok PhD-re menni, mert lehet tenni érte. De az, hogy azokon vered le a frusztráltságodat, akik éjt nappallá téve vért izzadnak, hogy javuljon a helyzet, gerinctelenség.

Szóóóóval
Ő volna az új Cyberpunk Red karakterem. Még inf alap 1-en vettük az inkscapet és gondoltam megpróbálom vele megcsinálni. Nem szoktam színezgetni őket, de most a hatás kedvéért gondoltam megpróbálom. :dragnuwu: :blobcatcoffee: :blobcatghost:

őt kaptam karácsonyra :blobcatsanta:

4 éves koráig nem tudni a nemét, tud bárki jó unisex neveket?

the existence of the words "stop", "pots", "post", "opts", "spot" and "tops" implies the impending discovery of a new word, a word more powerful than any word before it: Sopt

Show older
ELTE közösség

ELTE-seknek tudományról, művészetről, szakmáról, hobbiról, egyetemi életről...
For ELTE university people on science, art, profession, hobby, university life...